Cornelissen plaatst order voor 32 nieuwe Scania’s

Onlangs plaatste Cornelissen Transport, onderdeel van de Cornelissen Groep met het hoofdkantoor in Nijmegen, een order voor 32 nieuwe Scania’s. De logistiek dienstverlener nam, vooruitlopend op de uitlevering van de voertuigen in augustus, 26 Scania Rental trucks in gebruik. Het grote werkaanbod maakte het nodig om voor deze tijdelijke oplossing te kiezen.

Mark van der Drift, CEO Cornelissen Groep, licht toe dat bij de keuze voor Scania mede rekening is gehouden met de voorkeur van de Cornelissen chauffeurs. Hiervoor is eind 2018 middels een Facebook actie de mogelijkheid aan chauffeurs geboden om een voorkeur voor een merk in het wagenpark te kiezen. Ook hebben chauffeurs praktijktesten met demo Scania’s uitgevoerd. “Onze chauffeurs zijn dagelijks voor onze klanten op pad en we willen hen met het veiligste en meest comfortabele materiaal de weg op sturen. Bovendien hebben we uit de praktijktesten het gunstige verbruik van de nieuwste generatie Scania’s mee laten wegen.

Sinds de start van het bedrijf in 1930 is de Cornelissen Groep uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener met een wagenpark van ca. 330 eigen voertuigen en ca. 700 medewerkers. Naast Cornelissen Transport bestaat de Cornelissen Groep uit Cornelissen Logistics, Cornelissen Pallets en Polar Special. Het familiebedrijf gelooft al jaren in de kracht van vooruitstrevende logistiek. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en pallets biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere Retail, Foodservice, FMCG en Pharma bedrijven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *