[video] Is de Mercedes-Benz Vito Silver Star geschikt als trouwauto?


Ja hoi! Op 29 oktober 2018 ben ik met mijn vrouw, Hanna, getrouwd. Echter, de omstandigheden waren toen niet zo feestelijk, dus we hebben besloten het feest pas enkele maanden na het officiële deel te doen. Dat was op 6 juli 2019, bij Hanna haar vader en zijn partner thuis. Een dikke Mercedes als trouw-auto leek me wel wat, gelukkig was Bouke Sieperda, verkoper van lichte bedrijfswagens bij de Leeuwarder Wensink vestiging, zo vriendelijk om de Mercedes-Benz Vito Silver Star waar hij normaal zelf in rijdt voor deze gelegenheid ter beschikking te stellen. Een andere autotest dan anders dus.
Mercedes-Benz Vito
Naast de test zit er ook een Q&A in dit filmpje verwerkt. Na een oproep op mijn facebookpagina kwamen Martha de Boer, Paul Bennink, René Henkes, Arnold Tamminga, Vincent Smit en Gert Fial met leuke vragen. Welke dat zijn en wat de antwoorden daar op zijn? Dat zie je hierboven.
Mercedes-Benz Vito
Linkservice:
Blogpost met wat meer uitleg over de Silver Star.
Mercedes-Benz eVito.
Mercedes-Benz Meerdere
In goed gezelschap.
Mercedes-Benz V-klasseDe nieuwe Mercedes-Benz V-klasse.
Mercedes-Benz Vito
Twee schuifdeuren!
Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito
Kleine correctie op het filmpje: achterin zijn wél USB-aansluitingen, speciaal voor de kinderen.

Bouke en Wensink, tige tank voor het beschikbaar stellen van deze Vito!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *