Scania en MAN breiden hun samenwerking uit

Onbekend meerdere (diverse merken)Zusterbedrijven Scania en MAN, beide onderdeel van Traton (de bedrijfswagentak van de VW groep) breiden hun samenwerking uit. Er gaan nog meer dan nu het geval is onderdelen uitgewisseld worden, om verspilling en kosten te besparen. Zo worden in de Scania fabriek te Södertalje momenteel al versnellingsbakken voor MAN geassembleerd.
Onbekend meerdere (diverse merken)
Een ander groot onderdeel dat nu gezamenlijk gemaakt gaat worden, zijn de niet aangedreven assen. Deze komen nu nog uit Södertalje voor Scania en Salzgitter voor MAN. In de toekomst zullen hier ook de assen voor de Scania assemblage-fabrieken in Södertalje, Angers en Zwolle. In Zweden wordt deze nu al gemonteerd, het Franse Angers volgt over enkele weken. In Zwolle stappen ze vanaf oktober stapje voor stapje over op Duitse assen. Iets wat de nodige voeten in aarde heeft, in plaats van complete pakketjes assen, zijn er nu twee goederenstromen met assen naar de fabriek in Zwolle: de aangedreven assen worden nog steeds vanuit Zweden aangevoerd.Onbekend meerdere (diverse merken)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *