Nieuwe Mercedes-Benz Antos met Irma veelaadkast voor voor Buijtels

Trucks uit België besteden we niet heel veel aandacht aan. Eigenlijk best jammer want ook bij onze zuiderburen kunnen ze prachtige dingen maken. Neem de firma Noyens uit Kasterlee. Die hebben kortgeleden een prachtige Mercedes-Benz Antos aan Buijtels veehandel afgeleverd.

De lengte van de vloer is 7 meter lang. Achteraan werd gekozen voor een Dhollandia veelift die tot de 2e verdieping kan. Aan de zijkant werd een liftje op maat geconstrueerd waarmee kalveren ook langs de zijkant kunnen geladen worden.

Elke laadvloer heeft 2 binnendeuren die op maat werden gemaakt naar wens van de klant. Ventilatoren, ingebouwd in de zijwand, zorgen voor voldoende verluchting. Ook het dak kan hydraulisch opgetild worden. De onderkant van het chassis werd netjes dichtgewerkt met alu plaatwerk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *