Keurmerk Transport en Logistiek voor Transportbedrijf Gesink uit Zelhem

Het Gelderse Transportbedrijf Gesink ontving eind juli het Keurmerk Transport en Logistiek, met als specialisatie bouwmaterialenvervoer.
DAF CF75
Het Keurmerk Transport & Logistiek laat zien dat Gesink structureel werkt aan het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering. Daartoe maakt het transportbedrijf gebruik van het managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit, dat ondernemers ondersteunt bij het realiseren van ambities op het vlak van onder meer milieu, veiligheid en goed ondernemerschap.
DAF XF105
De specialisatie bouwmaterialenvervoer laat zien dat Gesink tevens voldoet aan de specifieke eisen die van belang zijn voor klanten van bouwmaterialenvervoerders, zoals de leverbetrouwbaarheid.
DAF XF105
Gesink ziet in het Keurmerk Transport en Logistiek een instrument om het onderscheidend vermogen uit te stralen richting chauffeurs, markt en omgeving. Het transportbedrijf bestaat al 160 jaar, telt 135 medewerkers en beschikt over een vloot van circa honderd vrachtwagens die zich hoofdzakelijk binnen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België bewegen. Gesink specialiseert zich in onder meer groupagevervoer (bundeling van zendingen voor verschillende klanten), bouwlogistiek en transport van gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschikt Gesink over een Europese expeditieafdeling en een magazijn.
Volvo FH 4th gen
Eerder al bemachtigde Gesink een ISO 9001: 2015-certificaat en Lean and Green-award.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *