Iveco Trakker 8×8 voor Van Doorn Infra

Van Doorn Infra B.V. heeft onlangs een IVECO 8×8 Trakker in ontvangst genomen uit handen van Gerwin Buijtels, Rayonmanager Sales bij locatie IVECO Schouten Veghel. P.Ruizeveld B.V. uit ’s-Gravendeel verzorgde de kipbak en MW Design heeft de cabine gespoten. IVECO regelde de chassis met meegestuurde achteras, maar ook een berg aan accessoires (beugels, lampen en camerasysteem). “Het is een werkauto, maar het is ook hét paradepaard voor Van Doorn Infra. Het geeft een geweldig gevoel om deze dikke wagen te mogen verkopen”, aldus een enthousiaste Gerwin Buijtels.

Na verschillende proefritten, met wagens van verschillende merken, viel de keuze op de 8×8 Trakker van IVECO. “De eerste zandwagen die we kochten was een IVECO 4×4 Trakker. Ik heb gekozen voor de meeste uitgebreide 8×8 met alles erop en eraan. Daarnaast was er ook een fijne klik en een goede samenwerking met alle mensen van IVECO Schouten Veghel. Bovendien zijn we erg tevreden over de betrouwbare service van IVECO”, zo vertelt Jan van Doorn namens Van Doorn Infra. Gerwin Buiijtels voegt hieraan toe: “Van Doorn Infra zocht een partner waar zij met hun gehele wagenpark terecht konden, met IVECO Schouten Veghel hebben ze die inmiddels gevonden.”
Stoere vrouw bestuurt 8×8 Trakker Gerwin Buijtels is enorm trots op deze niet-alledaagse truck die hij heeft verkocht, mede door de vele accessoires. “Daarnaast is het leuk dat een stoere vrouw als Sabine Verstappen deze grote wagen gaat besturen. Een chauffeuse die met een 8×8 over de wegen rijdt, dat hoor en zie je toch niet heel vaak.”

Wegenbouwprojecten Van Doorn Infra B.V. is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van wegenbouwprojecten en biedt uitgebreide diensten aan op het gebied van grond, water- en wegenbouw en sierbestrating. Bij elke opdracht wordt gestreefd naar praktisch uitvoerbare oplossingen die resulteren in een toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *