Nieuwbouw Scania Joure is begonnen


Onlangs is de eerste schep de grond in gegaan voor de nieuwbouw van Scania Joure. Dit is op een zichtlocatie langs de snelweg, Scania is straks het eerste bedrijf wat je ziet als je vanaf Heerenveen naar Joure rijdt. Dankzij het nieuwe knooppunt en de daarbij behorende nieuwe weg naar industrieterrein De Ekers zit je straks zomaar vanaf het dealerbedrijf op de snelweg. Of andersom natuurlijk, het is maar net wat je plan is.

Scania Joure was sinds 1978 gevestigd aan de Tolhûswei 11 voor de verkoop van Scania’s, reparatie en onderhoud, truckverhuur, leasing en verzekering. Het heeft een klantenkring in Zuidwest-Friesland, de kop van Overijssel en in de Noordoostpolder. Het filiaal in Joure is onderdeel van Scania Nederland BV, een organisatie met zo’n 40 dealervestigingen door heel Nederland (behalve noord en oost Fryslân, waar Rinsma dapper stand houdt) en een hoofdkantoor in Breda. Scania Nederland is het een volledige dochter van Scania AB in Zweden en daarmee van de Volkswagen groep. Er werken 17 mensen op de Jouster vestiging, die we veel werkplezier op de nieuwe locatie willen wensen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *