“Kamaxor” van binnen bekeken


[English below]Over de “Kamaxor” had ik al eens eerder geschreven, maar nu er bij Kleyn Trucks een exemplaar te koop staat had ik ook de mogelijkheid hem eens beter te bekijken. Geen kopieergedrag overigens: Kamaz is deels eigendom van Daimler. Uit de zelfde fabriek rollen ook trucks met de ster. Slimme samenwerking om kosten te drukken dus! Alleen wel jammer dat hij niet in de EU verkocht mag worden, dus we zullen hem hier nooit op de weg zien. Woon je niet in de EU, of wil je deze stoere 6×4 trekker alleen op privé terrein gebruiken? Hier is meer informatie te vinden.
Kamaz Kamaxor
I wrote about the “Kamaxor” before, but now that one is available for sale at Kleyn Trucks, I also had the opportunity to have a closer look. No copying behavior: Kamaz is partly owned by Daimler. Trucks with the star also roll from the same factory. A smart collaboration to reduce costs! It’s just a shame it can’t be sold in the EU, so we’ll never see him on the road here. Don’t you live in the EU, or do you only want to use this sturdy 6 × 4 tractor on private property? More information can be found here.
Kamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz KamaxorKamaz Kamaxor

2 Comments

 1. Tom 21 augustus 2019 Reply
  • Alex Miedema 22 augustus 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *