[video] Met een halve miljonair over de Nürburgring


Gisteren, dinsdag 20 augustus 2019, ben ik samen met mijn neefjes, Matthijs en Thymo Visscher, naar de Nürburgring geweest. Ons vervoer daarbij was mijn Saab 9-3 met 2,2 liter turbodiesel motor en ruim 513.000 kilometer op de teller. Het werd een mooie volle dag. Eten bij Zum Kleeblatt, er werden prototypes getest op de Nordschleife, er werd getest en getraind op het Formule 1 circuit, we hebben in Cochem en Adenau gekeken hebben gekeken bij de ingang van het circuit en op Brünnchen. Het hoogtepunt van de dag was uiteraard ons eigen rondje over de Nordschleife! We hebben weer genoten en geoefend met filmen, de beide hoofddoelen van de dag.
De thumbnailfoto was in één keer goed, de instructie ‘doe zo Enzo Knol mogelijk’ werd direct begrepen.Cochem, zelfs tienerjongens vinden het mooi.

“Addene Jong”

Uit welk land komt dit kenteken?

Subaru Impreza WRC station. Staat hoog op mijn verlanglijstje.

De Honda Civic CRX is voor mij een guilt pleasure. Zeker met deze modificaties!


#weggelenzt

2 Comments

  1. Fr@nk 27 augustus 2019 Reply
    • Alex Miedema 29 augustus 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *