Cockpit op transport

Ik hoef het hier niet uit te leggen natuurlijk maar vrachtwagens zijn best handig. Je dagelijkse boodschappen, je kleren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar dankzij een vrachtwagen is je volgende vliegvakantie ook wat veiliger is daar sta je waarschijnlijk niet bij stil. Maar toch is het zo, want Roy Grooteboer had eerder deze maand een mooi vrachtje. Een deel van een trainingssimulator voor piloten en piloten in wording.

De Simulator is gebouwd in opdracht van Van der Vlist Projecten, deze hebben hun hiervoor een complete, gestripte, vliegtuigcockpit geleverd welke daarna matzwart is gespoten, dit omdat er met meerdere projectoren / schermen wordt gewerkt en er zo veel minder kans is op weerspiegeling / weerkaatsing van licht e.d.

Het transport ging van www.sim-international.com uit Sassenheim naar de haven van Ridderkerk en vanuit daaruit naar de eindbestemming in China. 4m breed, 4.36m hoog en 8 ton.

Met dank aan Roy Grooteboer voor de foto’s.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *