[video] Op huwelijksreis naar Ameland


Afgelopen dagen was ik samen met mijn vrouw op Ameland. Onze bruiloft was een beetje een drietrapsraket. Het officiĆ«le deel was op 29 oktober 2018. Begin juli 2019 hielden we ons feestje. En nu, eind augustus, dus op huwelijksreis naar Ameland, voor een groot deel mogelijk gemaakt door mijn tante die een deel van het jaar ook op Ameland woont, die de hotelkosten voor ons sponsorde. Bedankt tante Ger! šŸ˜‰ Mijn laptops en camera’s heb ik thuis gelaten en mijn telefoon het grootste deel van de tijd uit, maar toen we er een dag voor vertrek achter kwamen dat er tijdens ons verblijf ook een demonstratie met de paardenreddingsboot zou zijn, heb ik nog snel mijn ‘oude’ compacte filmcamera in de tas er bij geduwd. Dat filmpje vind je hier boven. Hier onder een paar dingen die ik de moeite waard vond om mijn telefoon voor aan te zetten.

Uitzicht vanaf ons balkon.

In het hotel werd de Agnusburger geserveerd op een pallet, met de patat in een emmer.

Nes.

Hollum.

Lada Niva in Hollum.

Demonstratie paardenreddingsboot, met dank aan Willem Spoelstra die de goede locatie aan ons door gaf.

Unimog in Hollum.

Ridder & De Vries haalt de vieze was op bij het hotel.

De KNRM heeft meerdere Suzuki Jimny’s lopen.


Met deze combinatie zijn we naar De Hon gereden, het uiterste oostpuntje van het eiland.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *