IVECO showt S-WAY tijdens FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix 2019

Op 14 en 15 september 2019 is Circuit Zolder de locatie van de FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix. Alle motorsportfans van de zwaardere gewichtsklasse zullen tijdens deze nieuwe editie genieten van onvergetelijke actie. Tijdens dit weekend vindt de FIA Truck Racing Championship plaats, maar ook de Dutch Truck Racing Championship. Team ‘Die bullen von IVECO MAGIRUS’ staat bovenaan in het kampioenschap met Jochen Hahn als eerste coureur, dus er is genoeg om voor te strijden. Daarnaast kunnen de bezoekers op de IVECO-stand ook de S-WAY NP en de concepttrucks ‘MAGIRUS & FIT CAB’ bewonderen.

De zesde race van het FIA European Truck Race kampioenschap staat voor de deur en team Schwabentruck en Team Hahn zijn klaar er voor. Alles op en rondom het circuit is voor dit weekend helemaal in de truckersstijl gehuld en op verschillende plekken staan prachtige trucks die je als bezoeker gezien moét hebben. Er is van alles te beleven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *