Volvo FH 8×2 tankwagen voor Den Hartog Groot-Ammers


Afgelopen zaterdag heeft Kees Jan Wijntje van Volvo Group Truck Center een prachtige Volvo FH420 8x2Rt motorwagen met LAG tankopbouw mogen leveren aan Den Hartog B.V. In Groot-Ammers.

Al meer dan 70 jaar is Den Hartog B.V. distributeur / leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en brandstoffen in Nederland. Zij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid, betrokkenheid, duurzaamheid en veiligheid.
Zaken die mooi aansluiten bij Volvo Trucks.

VGTC team Gorinchem wenst Den Hartog veel veilige en comfortabel distributie kilometers toe, iets waar ik me uiteraard volledig bij aansluit. Hopelijk tref ik de truck snel bij Kleyn Trucks aan de pomp om hem met eigen ogen te bewonderen!

One Response

  1. zheng qian 23 september 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *