Preproloog gaat verder zonder RTL, focus op publiek ipv tv

Iveco Powerstar
Na velen jaren zal de organisatie van de Preproloog doorgaan zonder RTL. De verplaatsing van het evenement naar de nieuwe locatie bied veel meer mogelijkheden om het evenement aantrekkelijker te maken voor het publiek. Niet alleen kan er een spectaculaire baan voor de deelnemers worden aangelegd. Voor het publiek bied het ook meer het echte Dakar gevoel. Daarnaast is het landgoed Duynenwater in Eersel goed ingericht voor grote evenementen met goede faciliteiten waardoor er voor het publiek meer te zien en te doen zal zijn.
Scania eigenbouw
In het verleden was het evenement meer gefocust op de tv uitzending maar het evenement moet de komende jaren uitgroeien tot een aantrekkelijk festival voor een breed publiek. Daarbij wordt het publiek en niet de TV opnames als uitgangspunt genomen.
Mercedes-Benz Zetros
Op 23 november zullen de Nederlandse Dakar, Morocco Desert Challenge en Africa Eco Race deelnemers voor het publiek aanwezig zijn om er weer een mooie dag van te maken.
Renault Sherpa

One Response

  1. Tinus 25 september 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *