Breedijk neemt Rodijk en deel autotransport Rood berging over

Stefan Rood van het gelijknamige bergings- en autotransportbedrijf, wil zich gaan focussen op de bergingstak van zijn bedrijf. Over wie hij voor de overname van de autotransporttak zou moeten benaderen, hoefde hij niet lang te twijfelen. Er was immers al een joint venture samen met Breedijk Transport, onder de naam Rodijk.

Foto Vincent Smit


De overname gaat per 1 november 2019 in. Breedijk zal voor 100% eigenaar worden van Rodijk, daarnaast neemt het ook het autotransport (exclusief dat voor Bo-Mij), inclusief zes combinaties en negen personeelsleden, over van Rood.
Volvo FM 2nd gen
Rodijk is ontstaan uit het transport voor een gezamenlijke grote klant van Rood en Breedijk. Vanaf 2015 werd er al intensief samengewerkt tussen de bedrijven, een jaar later is dat onder de naam Rodijk formeel gemaakt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *