Open dag Harbers Barneveld – Erwin Visser

Erwin Visser: “Afgelopen zaterdag was er een open dag bij Harbers Barneveld. Een paar weken terug kreeg ik een berichtje van Jan Reint Harbers dat er op 28-09-2019 weer een open dag zou komen, dit wetende kon ik mooi plannen aangezien het een drukke dag zou worden.
Maar het was zo gezellig met zoveel bekenden dat heel die planning niet doorging Aangezien het vrij hard doorregende hier had ik een vermoeden dat de laatste truckpull wedstrijd in Boerdonk afgelast zou worden, wat niet het geval was. Dit jaar wegens omstandigheden dus niet echt veel wedstrijden kunnen doen, hopelijk volgend seizoen weer op meer wedstrijden aanwezig, maar zaterdag was zo’n dag dat dat dus anders liep. Wel een mooie indicatie wat Harbers gebouwd heeft en wat de regio te bieden heeft.”

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *