Verse door Rondaan opgebouwde FMX 8×2 voor Wetterskip Fryslân

Volvo FMX 2nd gen
Gisteren is deze prachtige nieuwe Volvo FMX door M.S de Vries afgeleverd aan Wetterskip Fryslân. Volvo FMX 2nd gen
De truck is door Rondaan voorzien van een Epsilon Q200Z95 Tr opvouwbare Z-kraan. Door toepassing van een zogenaamde “tripple-giek” heeft deze giek een lengte van 9,5 m. Daarnaast is er een VDL haakarmsysteem opgebouwd dat is voorzien van de “VDL Dynamic Controller Plus” besturing. Voordeel hiervan is dat de snelheid van werken wordt aangepast aan het container gewicht. Hierdoor ontstaat het snelst werkende systeem in de markt. Door deze tijdswinst is er minder brandstofverbruik en CO2 uitstoot. Daarnaast zijn er door Rondaan diverse opbergmogelijkheden en automatisch opklapbare stempelplaten aan de steunpoten gemonteerd. De opbouw is gespoten in Rondaan haar eigen spuiterij met een hoog afwerkingsniveau.
Volvo FMX 2nd gen
Volvo FMX 2nd gen
Volvo FMX 2nd gen
Volvo FMX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *