Marion en Sven Steinkamp nemen Hansedrive Logistics GmbH over


Vandaag heeft Sven Steinkamp bekend gemaakt dat hij samen met zijn vrouw Marion per 1 januari 2020 het Duitse bedrijf Hansedrive Logistics GmbH overnemen. Sven, die gisteren zijn laatste werkddag bij Koster Eurotransport had, zal per direct de dagelijkse leiding en het operationele management overnemen. Uiteraard zal hij ook één van de trucks gaan besturen. De andere twee Actrossen hebben Marion Steinkamp en Joachim Plähn, de huidige eigenaar van het bedrijf, op de bok.

Sven: “In de eerder opgestarte samenwerking met Schaap De With, kunnen wij alle klanten van beide bedrijven vanuit de klantvraag perfect bedienen en de bedrijfsoverdracht van Hansedrive verder voorbereiden. Wij danken Joachim en Thomas Plähn voor hun vertrouwen en de mooie kans om hun prachtige bedrijf verder uit te bouwen.”

Hansedrive is sterk in speciaal transport, met name voor de agrarische sector, industrie en (wat Sven zijn achtergrond niemand zal verbazen) boottransport. Familie Steinkamp, heel veel succes!

Met dank aan Sven Steinkamp voor de foto’s en informatie.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *