Barreiros in Spanje gespot door Ed

Barreiros onbekend/overig
De al decenia in Spanje woonachtige Nederlander Ed Haagmans van Transporter De Le Haya stuurde me onlangs een mailtje dat ik te veel over Scania blog. Iets wat ik niet per sé met hem eens ben. Wat ik wél met Eduardo eens ben, is dat de oude Spaanse merken 9 van de 10 keer interessanter zijn dan een willekeurige nieuwe Scania. Gelukkig had ik gisteravond weer mail, dit keer met een paar mooie plaatjes er bij. Ed: “Goedenavond, zoals beloofd zou ik een foto sturen als ik een Spaans niet meer bestaand merk tegenkwam. Deze was niet zo moeilijk. Ooit ingeruild voor een DAF staat hij al jaaaaaaren op de parkeerplaats van de dealer. Het merk uit Noord-Spanje kon niet meer mee met de steeds snellere voortschrijdende techniek. Barreiros zelf is naar Cuba vertrokken om daar verder te werken. Bekende DODGE/COMMER cabine.”
Barreiros onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *