Klein maar zeker niet karig: dikke DAF LF voor Ton van Ewijk


Ton van Ewijk: “Nadat onze vorige LF ingeruild is bij Kleyn, hebben we even overbrugd met een CF maar nu is het dan zover, vorige week hebben wij onze nieuwe bakwagen mogen ontvangen!”

De truck is afgeleverd door de Utrechter vestiging van DAF-dealer Van Tilburg – Bastianen. De Edese vestiging van ditzelfde bedrijf heeft de verlichting en accessoires afgewerkt. De laadbak is opgebouwd door Schevers Carrosserie te Schalkwijk. Deze is uitgerust met een zware 2-tons Dhollandia laadklep met sterk stalen plateau. Het prachtige spuitwerk is in Limmen gedaan, door Kleverlaan.k stalen plateau met een hefvermogen van 2000 KG

Ton: “Deze bijzonder mooie DAF LF met een 260 pk motor is geleverd met een 16 tons chassis uitvoering met alle denkbare opties zo is hierbij extra gedacht aan de wendbaarheid, draaicirkel, laadvermogen en comfort. De wagen is buiten de standaard veiligheidspakketten om uitgerust met diverse extra veiligheid opties zoals front-, en achterzicht camera systeem en met richting aangeven gekozen om speciale goedgekeurde zijverlichting aan te brengen die ook mee knippert bij het afslaan van het voertuig dat ook voor fietsers en voetgangers in binnensteden duidelijk zichtbaar is dat de wagen af gaat slaan en zo dode hoek ongevallen voorkomen kunnen worden.”

“De laadbak is compact met zijn lengte van 6 meter voorzien van een aluminium snap-lock profielen opbouw met aan de binnenzijde lat-om-lat betimmering om meubels goed vast te kunnen zetten en schade te kunnen voorkomen aan de goederen. De laadbak is in het midden voorzien van een extra rails om hier een 2e laadvloer in te kunnen leggen, de opbouw is hier voor extra verstevigd”, vervolgt Van Ewijk.

De truck wordt ingezet bij kantoren, scholen, casino’s, bungalowparken en dergelijk die het bedrijf voorziet van een compleet nieuwe inrichting van meubels. Deze worden niet alleen afgeleverd op locatie, maar ook direct gemonteerd. Daarnaast wordt de LF ingezet voor particuliere leveringen met pallets plavuizen, waar het zware chassis en de laadklep heel goed van pas komen.

Ton, bedankt voor de foto’s en informatie en boven alles heel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *