Scania Next Gen Torpedo voor A&M – Erwin Visser

Erwin Visser: Op 03-11-2019 had ik zoals jullie in de blog van afgelopen week mijn rondje gedaan.
Bij Vlastuin Truckopbouw Renswoude stond zoals gewoonlijk altijd wel wat.
Ook een nieuwe Scania Next Gen Torpedo omdat ik met Wilco den Hartog overlegd had om deze nog niet online te zetten , kreeg ik vrijdag een berichtje dat hij geleverd werd en hij foto’s ging maken en of ik zin had om mee te gaan zo geschiede. Na een bakkie koffie gedaan te hebben hebben we eerst een andere Next Gen op de foto gezet en daarna de Torpedo. Deze is tevens met de andere torpedo die op de foto staat voor A&M Commercials LTD. Deze 2 auto zijn tevens auto 120 en 121 waar ik in mijn bestaan met vrachtwagens in meegereden ben. Al met al ook een mooie verzameling. “

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *