[video] Wipfoutje weer recht gezet bij 4×4 feest Drenthe


Het lastigste obstakel bij 4×4 Feest Drenthe was denk ik de wip. Niet veel mensen durven überhaupt die hindernis te nemen. Van de zeven dapperen die ik het wel zag doen, ging het bij niemand goed! Wielen er naast en veel te hard neerklappen waren geen uitzondering maar regel. Bij deze Disco ging het wel op een heel vervelend moment mis, zodat de kraan er even bij gehaald moest worden om de auto zonder extra vervolgschade weer op het parcours te krijgen. De eigenaar was er vrij laconiek onder. Nadat hij een rondje om de auto liep om de schade op te nemen zei hij “We spuiten hem gewoon weer bij en dan komt het helemaal goed”, waarna hij weer op volle kracht verder reed.

Een uitgebreide reportage over het hele evenement komt binnenkort op terrein.nu!


Uren was ik de enige persoon die op dit punt stond te kijken, maar zodra het mis gaat stromen de mensen uit alle hoeken en gaten toe.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *