[video] Fryske kerstopstellingen 2019


Het is weer de tijd van het jaar waar de kerstopstellingen zijn. Eigenlijk was ik wat te vroeg, maar hey, het meeste spul staat thuis, mij maakt het niet uit of een truck vies is, ze zijn om mee te werken toch? Er komen nog een aantal kerstopstellingen-blogs, waaronder ook met ingezonden foto’s. Heb je een zelfgemaakte foto van een kerstopstelling van dit jaar, mag je die sturen naar aamiedema apenkont gmail punt com.
VW CaddyOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)DAF CFOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Scania meerdereOnbekend meerdere (diverse merken)Volvo FH 4th genOnbekend meerdere (diverse merken)Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Scania meerdereScania meerdereScania meerdereOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Scania meerdereScania meerdereScania meerdereVolvo MeerdereVolvo MeerdereScania meerdereScania meerdere

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *