[video] Mijn eerste Ford F-Max in het wild


Nadat ik de Ford F-MAX al uitgebreid kon bewonderen op de IAA en bij de Truck GP op de Nürburgring, had ik The International Truck Of The Year 2019 op 24 december 2019 voor het eerst in het wild voor de lens. De communicatie met de Turkse chauffeur was lastig (ik vergat dat ik google translate gewoon op mijn telefoon heb), maar ik begreep dat hij in een demo reed. Ondanks dat het filmpje wellicht anders suggereert kan hij er goed mee omgaan: hij zette hem in eerste instantie alleen voor de verkeerde deur bij de ZOS. Bij dit bedrijf, waar ik al ruim 30 jaar kom, mijn eerste truckfoto’s maakte en ook een half jaar stage heb gelopen, was hij om aardappelen te laden. Mooie truck, stuur maar vaker deze kant op!
Ford F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAX

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *