[video] Bulktrailer tegen viaduct A31 bij Leeuwarden


Maandag 6 januari 2020 reed er aan het eind van de ochtend een vrachtwagenchauffeur met zijn (waarschijnlijk nog iets gekipt staande) bulktrailer tegen het viaduct van afslag Leeuwarden-Noord over de A31 aan. De DAF XF overleefde dat verbazend goed, de FFB bulkoplegger kan denk ik bij het oud ijzer. Betten / BCF werd ingeschakeld om de truck weg te halen, Nienhuis mocht de afzettingen en spoedreparaties verzorgen. Normaal breng ik dit soort nieuws niet meer, maar als je terwijl ik mijn vaste fotorondje doe op dat traject met een viaduct gaat knuffelen ben ik niet te beroerd de camera er even bij te pakken. Voor zover ik weet is er niemand gewond geraakt, dat is het allerbelangrijkst! Sterkte voor de chauffeur, zo iets blijft gewoon klote. (en ja, de foto’s staan niet in chronologische volgorde. Als je je daar aan stoort kan ik aanraden ze uit te printen en dan proberen met het hele gezin ze zelf in de goede volgorde te leggen, heb je nog eens wat aan je weekend)Volvo FM 2nd genMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3DAF CF75DAF CF75Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3FFB opleggerDAF CF75Renault D-serieMercedes-Benz Actros MP3FFB opleggerRenault D-serieMAN TGAMercedes-Benz AtegoDAF CF75Renault MeganeFFB opleggerDAF XF Euro 6MAN TGAFFB opleggerMAN TGAMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Renault D-serieFFB opleggerMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3MAN TGAFFB opleggerMercedes-Benz Actros MP3

One Response

  1. Jan Piet de Boer 6 januari 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *