KWB P-348-Sti-H met Kennis 14R voor Rick Horst

Het eerste leveringsfeestje dit jaar is een feit! Afgelopen week is er aan Rick Horst Transport Zwolle een nieuwe KWB P-348-Sti-H met Kennis 14R kraan geleverd. Rick belde mij (Erwin Visser, red.) zo’n anderhalve maand terug op of ik in de buurt was om foto’s te maken. Aangezien de planning op het werk weer eens iets anders liep dan verwacht ging dit niet lukken. Maar Rick meldde ook dat er een nieuwe trailer met kraan onderweg was en die zou week 2 geleverd worden en of ik tijd en interesse had om foto’s te maken. Dit lukte, dus in de agenda gezet en 11 januari richting Zwollywood om foto’s te maken. We zijn begonnen met foto’s maken bij de opdrachtgever van Rick om vervolgens een stukje de binnenlanden in te gaan. Na zo’n 1½ uur zijn we terug gegaan naar de feestlocatie waar ik nog even geholpen heb met opbouwen. Rond 15:00 kwamen de eerste mensen binnen en werd het een gezellig goed geregeld feestje met een gezellig sfeertje en een goede bbq na het eten heb ik afscheid genomen om weer 45 minuten terug te rijden naar mijn huis . Al met al een gezellige middag met leuke plaatjes.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Rick Horst 13 januari 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *