De levens van de BP-NB-82


Nadat er eerder al een blog was over de DAF XF95 met kenteken BP-NB-83 is het vandaag tijd voor zijn tweelingbroer, de BP-NB-82. Deze is zijn leven ook bij Jan van ’t Blik begonnen, echter stond hij daar in de (toenmalige) kleuren van AB Texel, uiteraard wel aangevuld met enkele typische Van ’t Blik kenmerken. Tegenwoordig is hij van Merema uit Delfzijl, waar hij in de loods vertroeteld wordt, wachtend op drukkere tijden. Met dank aan Hylke Jansen voor de tip en de foto in Merema-uitvoering en Henk Snapper voor de foto in het geel.
DAF XF95
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 418 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier. Deze blogpost is eerder gepubliceerd op 22 januari 2019, om technische redenen is hij vandaag opnieuw gepubliceerd.

Update 2020: Merema heeft de auto verkocht voor export.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *