Volvo FH500 6×2 voor G.L. de Haan


Op 31 januari was het weer feest bij firma De Haan. Er werd een auto geleverd. Na afgelopen jaar veel Scania’s en een DAF aan het wagenpark toegevoegd te hebben kwam er vrijdagavond een Volvo FH500 6×2 naloper. Deze wederom mooie auto werd geleverd door Harbers trucks Barneveld en is voorzien van een Vlastuin Truckopbouw opbouw, het spuitwerk is zoals gebruikelijk bij De Haan door Van Winkoop gedaan. Deze combinatie zorgde weer een voor een unieke auto met dingetjes die je niet heel veel ziet.

Er stond buiten alweer een nieuwe auto klaar om opgebouwd te worden, maar dat komt later dit jaar. Maar van gezellige feestjes komt er van foto’s maken niks, ( bij mij (Erwin Visser, red.) in ieder geval) dus hebben we zaterdagmorgen afgesproken om de beelden te maken. Samen met de oude FH2 en daarna zijn we de polder in geweest. Daarna nog andere auto’s op de foto gezet maar dat is nu niet van toepassing. Veel kijkplezier het was voor mij in ieder geval weer een ochtend genieten.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *