Nieuwe kleuren voor Combex

DAF XF Euro 6Er is al veel gezegd en geschreven over de nieuwe kleuren van Combex. Ik ben van mening dat je pas een eerlijk oordeel over zo iets kunt vormen als je het met eigen ogen gezien hebt. Vandaag was het zo ver, in Genemuiden nota bene. En sorry, maar ik vind het een flinke achteruitgang… Natuurlijk snap ik dat het goedkoper is, maar of je als bedrijf een goedkope uitstraling moet willen ambiëren is wat mij betreft maar de vraag.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
Na de overname van Combex door AB zat dit er natuurlijk dik in. De DAF XF komt uit een grotere reeks die is geleverd door TSF uit Heerenveen, ook een dochter van AB. De truck die ik in Genemuiden spotte was gekoppeld aan een KWB oplegger.
KWB oplegger
Gelukkig hebben we de foto’s nog…
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *