Vissers VriMiBo en Veluws-Friese fotorondje

Erwin Visser: “Meestal ga ik vrijdag uit werk even buurten bij bevriende bedrijven in de buurt zo ook afgelopen vrijdag. Na eerst bij mijn maatje bij V&O Trucks geweest te zijn ben ik daarna naar L. Walet gegaan om daar even bij te praten. Toen hoorde ik dat een van de chauffeurs een ritje Spakenburg – Burgum had. Aangezien de weersvoorspelling drama waren om buiten te sleutelen ben ik dit ritje mee geweest. Na een bakkie koffie zijn we gaan laden en daarna door naar Burgum. Onderweg even gestopt om wat foto’s te maken en daarna gelost. In het begin van de middag waren we weer terug. Daarna ben ik even een paar uurtjes gaan liggen aangezien ik nog een verjaardag had. En toen was het zondag. Nog wat brak van de zaterdag maar toch de deur uit geweest aangezien mij zaterdag een 164 opviel en er weer wat nieuwe auto,s geleverd waren , dus even een klein tourtje gedaan.
Aankomende weken rustig dus tijd om aan de Citta’s te sleutelen en opgaande naar de start van het nieuwe pullseizoen staan er nog wat feestjes voor de deur.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *