Tjitske en de balletjes van de OCV

Op zaterdag 8 februari 2020 was de jaarlijkse ‘gehaktballendag’ van de Oldtimer Contactgroep Veluwe. Omdat ik naast de open dag van Pekkeriet en de meet en greet met Johan Elfrink niet echt meer tijd over had, heb ik Tjitske van Lievenoogen gevraagd om ook dit jaar weer foto’s voor de blog te maken. Jullie hebben de titel gezien en op de blog geklikt, dus wat haar antwoord was is niet heel spannend meer. De gehaktballendag was dit jaar in Druten, maar verdeeld over meerdere locaties. Eerst naar de trucks van Excluton, daarna door naar de gehaktballen in museum Metropole, gevuld met zeer exclusieve auto’s. Omdat er op beide locaties geen enkele Volvo te bekennen was, heeft Tjitske ook nog een foto gemaakt van de Volvo van Victoria.

Tjitske: “De lêste 2 lytskes binne fan Ad Verkaik. Dat giele karke mei al dat koper wie ik hielendal wei fan!! Sykje der sels mar fan út, watst brûke kinst. It wie tige it reiske wurdich.”


Tjitske, tige tank foar de prachtige reportaazje!

One Response

  1. Piet Hellinga 12 februari 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *