De levens van de BP-NV-47

Scania R500Scania R500Scania R500
Lucas Ensing stuurde me op truckfan.nl een mooie tip, compleet met foto van het tweede en derde leven.
Scania R500
“Deze Scania R500 heeft als eerste eigenaar Esting (Frank Bakker), Balance Point Control was de tweede eigenaar. Derde eigenaar was Transporthandel Drenthe Erm. Foto’s uit 2017 hiervan zijn van Coen. 2 juni 2018 is de auto weer overgeschreven. Weet niet binnen deze onderneming of dat hij ergens anders is heengegaan.”
Scania R500Scania R500
Deze blogpost is eerder verschenen in 2019, maar is om technische redenen nu in de herhaling. Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 423 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *