De levens van de BN-HL-15

DAF CF85
De DAF CF85 met kenteken BN-HL-15 had haar eerste leven bij De Vlas, in de kleuren van Agrifirm. Sinds kort is hij van Zwama. Met dank aan Albert van der Meer voor de foto’s in deze kleuren.Deze blogpost verscheen eerder in 2019, om technische redenen gaat hij nu in de herhaling. Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 424 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Extra: Robert Gerritsma had een mooie aanvulling: “Kleine aanvulling: deze auto is idd begonnen bij de Vlas maar na 1 of 2 jaar is de Vlas gestopt met rijden voor de Agrifirm op het vaste land (Terschelling nog wel). Deze auto is toen overgenomen door Hoogland uit Ferwerd. Van horen zeggen bleek hij te licht voor het trekken van een aanhanger. Jaren later is deze auto weer terug gekocht door de Vlas toen de Scania 93 versleten was. Jaartallen e.d. weet ik niet omdat ik toen allang niet meer bij de Vlas werkte….
DAF CF85

Extra 2: Rene Schepers had ook nog een aanvuling: “Auto is bij de Vlas nieuw gekomen in de oude groen witte kleuren van Agrifirm. Renze Bouman was toen de chauffeur erop. Daarna tijd bij Hoogland gereden en tijd later heeft de Vlas auto weer gekocht en in groen gele kleur laten spuiten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *