Rick Boskeljon showt wat mooie ladingen

Rick Boskeljon kwam met een tip voor ‘de levens van’, de Scania R730 met kenteken 13-BKD-5 was eerst van STB België, vervolgens Jan Coesens en nu van Twan Bierings, waar Rick chauffeur op dit prachtige span is. Helaas is niet van alle foto’s uit de vorige levens de fotograaf te achterhalen om toestemming te vragen, dus een levens van zit er nu even niet in (mocht iemand nog zelfgemaakte foto’s van de eerste twee levens van deze truck hebben, stuur maar! kunnen we m alsnog maken). Maar, de truck is ook met alleen zijn huidige leven interessant genoeg voor een eigen blogpost, dus ik vroeg Rick wat plaatsjes met mooie ladingen te sturen. Het antwoord op die vraag weet je al, anders had deze blogpost niet bestaan!

Edit: er kwamen anoniem (naam nu nog bekend bij de redactie, morgen waarschijnlijk al vergeten) nog een paar foto’s uit de STB periode binnen, waarvoor dank!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *