[video] Racing Expo 2020


Na de opbouw was het dit weekend dan eindelijk weer tijd voor de tiende Racing Expo, gehouden in het WTC Expo te Leeuwarden, ondertussen uitgegroeid tot het grootste autosport en tuning event van Nederland. De demonstraties in de Live Action Arena waren prachtig. De tienvoudig Europees Kampioen Stubbe was met zijn sprinter alleen in de baan maar wist van de eerste tot de laatste seconde de aandacht vast te houden met zijn sublieme wagenbeheersing. In een demo zijn er natuurlijk geen wedstrijden, maar iedereen die wel eens met een helm op zijn hoofd tussen een kooiconstructie heeft gezeten weet het: je wilt altijd als eerste over de streep. Bij de minibuggy’s, een juniorklasse bij de autocross, had dat een hele mooie strijd tot gevolg. Nummers één en twee lagen de hele wedstrijd nek aan nek, maar vlogen er in de laatste ronde samen af, zodat Rocco Coronel (inderdaad de zoon van Tom, die ook op de beurs aanwezig was) die ze op de hielen volgde als eerste over de streep ging. Mooi om de talenten van de toekomst nu al aan het werk te zien. Al met al was het weer een fantastische beurs! Organisatie en deelnemers, bedankt!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *