Vissers Veluwse Fotorondjes: pullen uitgesteld

Erwin Visser: “Na dat vorig weekend in het teken stond van Truckpull feestjes van 3 teams, Dark-Tornado, Smoking Griffin en The Gambler, was er van foto’s maken weinig gekomen. Zondag dus maar weer eens de deur uitgegaan. Leuke was dat bij Vlastuin Next Gen Torpedo nr19 voor het pand stond. Voor de rest stond er er wat andere auto’s beter voor dan de afgelopen weken zo dat die ook op de foto konden. Het truckpull seizoen is door de omstandigheden wat opgeschoven. En heb vrijdag een levering van wel een vreemde eend in de Walet vloot als alles doorgaat. Voorlopig even wat extra tijd om de Cittas te verbouwen, maar wacht nog op wat onderdelen uit Italië dat loopt nu al een maand uit ondertussen. En anders ga ik me op mijn pas aangeschafte hobby Citroën buigen. Vervelen zit er niet in. Maar hoop dat alles weer snel normaal gaat worden.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *