Vissers Veluwse Fotoarchief: 29 maart 2014, gewoon een leuke dag!

Erwin Visser: “29-03 maar dan 2014. Gewoon een leuke dag ! Het weer vandaag is koud en winderig en kan de motivatie wegens de omstandigheden niet vinden om even de deur uit te gaan.

In mijn tijdlijn scollend zag ik dat we op deze datum 6 jaar geleden bij Vlastuin waren om de Bad-Bull te laten keuren met andere teams. Altijd gezellig, kratje bier erbij en bijpraten na elkaar na een paar maanden sleutelwerk elkaar weer te zien. Nog een leuk ding was dat de FH16 van Dirk met de cabine voorover stond en we de toenmalige 143 van Anton mochten gebruiken dus de combi compleet met de 143 en de F16 achterop. Bijkomend dingetje was dat Gert ook bij Vlastuin was omdat er een klep onder zijn toenmalige eerste auto is gezet en die nog even op de foto moest, dus dat ook meteen gedaan. Na later op de dag de Bad Bull teruggebracht te hebben zijn we daarna met de club nog uit eten geweest en toen was er weer een leuke zaterdag om. Dag erna ook nog even op pad geweest en dook bij Harbers de eerste FH4 in de Eemtrans kleuren op samen met de compleet onder handen genomen oude FH16.

Volgende week zien we wel weer wat het gaat brengen . Hoop dat de fotoshoot nog doorgaat en ik wat meer zin heb om even de deur uit te gaan.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *