Vissers Veluwse Fotorondjes: schuurvondst


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Toch zondag’s de deur even uit geweest. Lekker weer in verhouding met de rest van de week wat een draak van een week was. Koningsdag waar je normaal met je vrienden een gezellig dagje aan het maken bent en het was ook nog eens heerlijk weer. Dit weekend zou er 2 dagen feest in de tent zijn met een mooie line up qua muziek maar dit alles viel in het water.

Ondertussen wel een 3e citta (schuurvondst) aangeschaft waar ik door het rot weer van de week de toch wel lastig te vinden witte delen gevonden heb en wat chroom om er en tegenstelling van de andere 2 wel een originele van te maken. Dat was dan wel weer leuk. Minder leuke was dan weer dat vrijdagavond mijn maag dacht van nu is het genoeg en er wat uit moest niet leuk maar geeft ook aan dat ik nog steeds lastig met de situatie om kan gaan met name omdat het voor mij een normaal echt drukke tijd is met truckpullen, wat nu compleet op de rem staat en daar kan ik niet aan wennen. #omdenken #keepsave

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *