Weer twee spiegelluwe Actrossen voor Borgesius

Mercedes-Benz Actros MP5
Wensink-truckverkoper Bart Stobbe: “Eind april heb ik weer twee Actrossen met Mirrorcam bij Borgesius in Leeuwarden afgeleverd. Dit zijn Midliners met 320 pk voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om 16 chauffeurs instructie te geven op deze voertuigen. Veel plezier mannen.” Zo tussen twee MP3’s en naast een MP4 kun je mooi het verschil zien tussen de generaties. En in de reacties op sociale media kun je precies zien wie er niet verder komen dan de kop en coverfoto van een artikel 😉
Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *