Peter Jonkers zijn plantenbak staat te koop

Sommige mensen zullen Peter Jonkers kennen van zijn prachtige Scania met bulkoplegger (die ook wel eens in een filmpje van mij voorbij is gekomen), anderen van zijn Saabs en nog anderen van zijn plantenbak, waar hij enige bekendheid mee kreeg, tot aan Hart van Nederland aan toe. Aan dat laatste hebben vooral de ambtenaren in gemeente Etten-Leur de nodige herinneringen. Het is daar namelijk verboden een auto in je voortuin te parkeren. Een plantenbak mag echter wel… Maar Peter gaat verhuizen, bij zijn nieuwe huis is de tuin niet groot genoeg voor deze unieke plantenbak die ooit een Saab cabrio was. Dus, wil jij een bijzondere plantenbak met ingebouwde barbeque, een Saab met een verhaal, óf je minst favoriete ambtenaar gek maken? Neem dan contact op met Peter, want de plantenbak staat nu te koop! Bouwjaar 1997, toen er nog een motor in lag was het een 2.3i.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *