Open dag ter ere van 125 jaar Sterk

Ter ere van het 125 jarig bestaan van Sterk Heiwerken BV (Drachten) en het 10 jarig bestaan van Sterk Midden Nederland BV (Eembrugge) werd er op zaterdag 5 september 2009 een open dag georganiseerd. Alle funderingsmachines, transportmiddelen, bedrijfsbussen en drijvend materiaal werden tentoongesteld staan op het bedrijfsterrein van Sterk Heiwerken BV in Drachten. Ik bezocht deze dag samen met Wietze Koopmans en Hendrik Veldhuizen. Mijn reactie direct na de tijd: “Het was op en top verzorgd, niets dan complimenten aan de heren en dames van Sterk! Perfect eten, pendelbusje vanaf de parking, de kids werden goed bezig gehouden en veel te zien. Alleen was het fotografietechnisch helaas niet allemaal even mooi neergezet… Sterk, ook nog bedankt voor de bouwhelmsleutelhanger, pen en vooral paraplu!”


Onbekend ATV
Onbekend meerdere (diverse merken)
Onbekend meerdere (diverse merken)
Onbekend meerdere (diverse merken)
Onbekend meerdere (diverse merken)
Scania P420Scania P420.
VW CaddyVW Caddy.
Peugeot PartnerPeugeot Partner.
Peugeot PartnerPeugeot Partner.
VW LT 2nd genVW LT 2nd gen.
VW Transporter T5VW Transporter T5.
DAF 33DAF 33.
Renault MascottRenault Mascott.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *