Scania S580 8×4 voor P.J. Hoogendoorn

Erwin Visser: “Na een jaar opbouwen was het zover, 23-05-2020 werd de nieuwe Scania S580 8×4 bakwagen geleverd.
Week ervoor kreeg ik een appje van Erik dat de langverwachte bakwagen er aan kwam. Wederom weer een plaatje van een auto. Op de dag zelf wat plaatjes gemaakt maar het was zo gezellig dat er ook niet meer van gekomen is. Dus zondagmorgen even terug en de auto bij de oprit van Mantrans (het moederbedrijf, red.) neergezet. Mede door het weer kon het makkelijk aangezien de zon meestal knap in de weg hangt. Dus na een geslaagde zaterdag de zondag bij mantrans begonnen met een bakje koffie. Samen met de vtr aanhangwagen is er weer een plaatje op de weg gekomen en een terecht trotse Evan mag er zijn kilometers mee maken.”

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *