Dikke Daily voor J & R BOUW

Iveco Daily
Onlangs heeft Iveco dealer Cornelis in Leeuwarden deze prachtige Iveco Daily afgeleverd aan J & R BOUW uit Sint-Jacobiparochie. Uitgerust met een 210 pk sterke motor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak, lekker veel accessoires en chique belettering, zodat er gewoon een dikke bus op de weg staat. Johan, veel werkplezier er mee!
Iveco Daily
De werkzaamheden van J & R Bouw bestaan uit nieuwbouw van particuliere woningbouw en kleine utiliteitsbouwwerken; uitbreidingen en verbouwingen in woning- en utiliteitsbouw; renovatie- en herstelwerkzaamheden in woning- en utiliteitsbouw; onderhoud beheer en uitvoering; ontwerp-, tekenwerkzaamheden en het verzorgen van de vergunningsaanvraag. Een veelzijdig bedrijf dus!
Iveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco Daily

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *