Erwin Visser’s tijdmachine: 7 juni 2014

Erwin Visser: “Zondag maar dan 6 jaar terug. Ja we gaan weer even de tijdmachine in . Na deze week overleg met de zaak en opdrachtgever gehad te hebben mag ik 8 Juno weer starten na 3 maanden afwezigheid met de rede waarvan er meerdere last van gehad hebben de afgelopen periode.
Dit betekent weer normale weken maken , weer onderweg zijn en wat meer knaken maken dan er de afgelopen maanden binnengekomen zijn.
Nadeel is dat ik nog wat uit mijn ritme ben en daarom het fotorondje er op 07-06-2020 weer eens bij inschoot .
Op zich niet heel erg want heb de afgelopen jaren een leuke verzameling gemaakt om op terug te vallen.
Nog een mooi dingetje van de week was , dat we weer eens uit eten geweest zijn , dat was lekker na 3 maanden niet buiten de deur gegeten te hebben leuke bijkomst was dat ik deze bon nog van de shoot van de Daf van Bincx had, dus die daar mooi voor kon gebruiken. Al met al dus goede week . Nu mezelf weer in het ritme krijgen en weer de schouders er onder. Geld en tijd voor de hobby,s maken want die heb ik nog steeds genoeg. Volgende week nog even afwachten aangezien ik er dan een jaartje bij mag schrijven en de familie langskomt. Dus dat wordt op tijd de deur uit voor een tourtje. Zou het lukken ?!?”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *