Vissers Veluwse Fotorondjes: Yesteryear tussen 2005 en 2007

Erwin Visser: “En daar was ie weer. Weer met een terugblik. Enorm drukke week gehad met ook dingen die op mijn pad gekomen zijn die ik zelf niet verwachtte. Dus momenteel wat gesprekken lopen om straks als onderhoudsmonteur in de buurt te kunnen starten. Aankomende week de uitslag, als alles doorgaat straks elke week weer op de Harselaar te vinden en dan is het een kleine moeite om even een klein rondje te doen natuurlijk. Tevens zaterdag een hele mooie verjaardag met vrienden kunnen houden binnen de regels! Kost wat meer, maar je kunt je geld ook niet op wedstrijden en aan tentfeestjes uitgeven dus Fuck it!, gewoon goed uitgepakt dus en er ook veel voor terug gekregen. Maar daardoor al wat brak 2 weken achter elkaar op de zondag en moest nog opruimen. Dus een terugblik naar Yesteryear ergens tussen 2005 en 2007. Uit de tijd ik nog foto’s maakte met een aardappel. Maar daarom niet minder leuk om terug te zien.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *