Mercedes-Benz Actros met een Scania motor?

Schmitz oplegger
Regel 1 in journalistiek: het antwoord op iedere kop die op een vraagteken eindigt is een hele luide NEE. Zo ook in dit geval. Dat een trailer die normaal achter een Scania hangt eens een keer achter een Actros hangt, kan gebeuren natuurlijk. Maar opvallend is wel dat zowel de truck als trailer niet in de reguliere Wirtz-kleuren staan en wél met elkaar matchen, tot de leeuw aan toe! Hoe dan ook een opvallende combinatie, gespot op Den Ruygen Hoek langs de A4, augustus 2008. Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Schmitz oplegger

Update: omdat veel mensen dit op een telefoon bekijken nog even een iets meer ingezoomde foto van de spatlap van de trailer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *