De Koarnjumer Lytse Bieb

Het concept van een ‘Lytse Bieb’ is inmiddels wel bekend denk ik. Je kunt er boeken achter laten of meenemen, zonder dat het wat kost. Heb je het boek uit? Hou m, geef m door of zet het terug in de Lytse Bieb. En ook je eigen boeken waarvan je weet dat je het toch niet nog een keer gaat lezen zijn er welkom

Sinds vandaag, 21 juli 2020, hebben we een eigen Lytse Bieb in onze tuin staan, op de Martenawei 57 in Koarnjum, tussen Stiens en Leeuwarden. Neus er gerust eens in rond!

De Lytse Bieb zou al veel eerder staan, in oktober 2017 hebben we de niet meer koelende horeca-koelkast die we hier voor gebruiken al opgehaald bij Dick Tijken, maar door privé-omstandigheden waren we helaas niet eerder in staat hem neer te zetten. Ik ben blij dat hij nu staat en hoop dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *