[video] Roy op reis: aankomst in Rijssen


Regelmatig kunnen jullie Roy op Reis items lezen op de blog, van het leukste oud ijzer wat Roy Groteboer op vakantie, bij truckraces en bij zijn werk voor Van der Vlist Twente tegen komt. Dit keer is Roy zelf aan de beurt. Ik had gisteren zin om naar Rijssen te gaan (dus dat wordt zondag een hele leuke en volle oogstblog), het toeval wil dat Roy precies aankwam toen ik er ook was. Of nou ja, het toeval werd een klein handje geholpen door wat onderlinge communicatie, ik had een klein bedankje voor Roy voor al zijn gastblogs bij me. Het levert in ieder geval leuke beelden op!

Recker onbekend/overigVolvo FH 4th genRecker onbekend/overigVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *