Een Citroën Visa bij de Landwind dealer


Juni 2008 spotte ik deze Citroën Visa bij de Landwind dealer in Leeuwarden, garage De Vrij. Ondanks dat ik zelf toen privé Visa reed, was ik daar niet met die auto: je ziet op de achtergrond de Mercedes-Benz Vito van Visser staan, destijds de auto die ik voor mijn werk beschikbaar had. Wat een Visa bij een Landwind dealer moet? De Vrij was voorheen Citroën dealer. Best logisch dus, waarschijnlijk een vaste klant. Overigens heb ik ooit nog bij De Vrij gesolliciteerd als receptionist, zelfs op gesprek geweest, maar helaas afgewezen. Geen wrok van mijn kant trouwens, ik had mijzelf in die fase van mijn leven ook nooit aangenomen!

Deze Visa 11 RE is in 1986 gebouwd. Helaas is hij in 2015 gesloopt. Ik mag daar niets over zeggen, al mijn Visa’s zijn ook gedemonteerd uiteindelijk…

One Response

  1. Robin 11 januari 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *