De levens van de 52-BPH-8

Scania P410Scania P410De Scania P410 die nu kenteken 52-BPH-8 draagt, heeft de eerste vijf jaar van zijn leven in Duitsland doorgebracht, voor hij bij Kleyn Truck terecht kwam. Bij Kleyn heeft mijn collega Rens van der Zwan hem verkocht aan Klaas Westra Transport uit Dokkum. Iets wat ik persoonlijk erg leuk vond. Tjip Westra was een klasgenoot van me, Klaas zelf heeft aan dezelfde podcast-reeks meegedaan als ik en hun medewerker Jan-Willem Sikma is een oud collega van me. Ze hebben de truck helemaal in hun eigen stijl gebracht, zodat het elke keer als je hem onderweg tegen komt weer even genieten is.
Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 508 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *